AMP Services, detacheerder voor technisch en logistiek personeel!

De detacheerder voor Midden-en Oost-Nederland


AMP Services is sinds jaar en dag succesvol in het werven, selecteren en detacheren van technisch en logistiek personeel.

AMP Services focust zich sterk op VASTE BANEN.

Wij hebben doorlopend contact met interessante, aantrekkelijke opdrachtgevers in de techniek voor wie wij dan ook dag en nacht op zoek zijn naar (aankomende) professionals met een MTS- of HTS- achtergrond. Daar waar het gaat om logistieke arbeidskrachten zoeken we op alle niveau's; van heftruckchauffeur tot en met bedrijfsleider. Heb je meer ervaring dan diploma’s, dan staat de koffie trouwens ook gewoon klaar. Wij kijken namelijk verder dan je CV en investeren serieus in mensen en opleidingen.

Anderzijds is AMP Services het aanspreekpunt voor een VASTE BAAN bij AMP zelf. Wij zijn tot op heden erg succesvol en willen dat blijven op het gebied van zowel elektrotechniek, infratechniek als metaalbewerking.

Benieuwd of AMP Services voor jou DE uitdaging heeft bij een bedrijf wat eruit springt, misschien wel bij AMP zelf, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken, waarbij creativiteit en integriteit voorop staan. Opdrachtgevers die deze eigenschappen op waarde weten te schatten en personeel zoeken wat eruit springt, zijn uiteraard ook van harte welkom.